okos otthon

Azt valljuk, az élet élvezete nem kiváltság, sokkal inkább szemléletmód, eljött az okos otthon ideje.

Cégünk elhivatott az ügyfelek kényelmének és biztonságának növelésében. Célunk egy kényelmesebb, élhetőbb és nem utolsó sorban okos otthont készíteni mindenki számára, mely csökkenti a lakók terheit, hogy maradjon idejük az igazán fontos dolgokra.

Világítás

Az otthonod fényei a hangulatodat is befolyásolják. A profin automatizált otthon egyedi élményt nyújt, hiszen tökéletes fényviszonyokat állíthatsz be a napszaktól, a kedvedtől és az alkalomtól függően.

Hőmérséklet

Amíg éjjel pihensz, az okos rendszer több száz feladatot elvégez a ház körül: meleget ad a hideg téli reggeleken és hűti a házat a forró nyári éjszakákon- automatikusan megfelelő hőmérsékleten tartja az otthonodat

Árnyékolás

Az árnyékolás jóval tovább mutat annál a törekvésnél, hogy megóvja otthonodat a napsugárzástól. Az automatizált házban az árnyékolás együtt működik más eszközökkel és érzékelőkkel annak érdekében, hogy a rendszer a kényelmi hőmérsékletet elérje, és védje a bútorokat is.

Biztonság

Az általunk kínált rendszerek számtalan lehetőséget kínálnak a lakók biztonságának megőrzésére, a saját igényeid szerint konfigurálható a működés. Ha nem tartózkodsz otthon vagy éjszaka alszol, az automatizált otthonod automatikusan bekapcsolja a riasztót, a füstjelzőt és a különböző érzékelőket, így lesz az épület rendjének és a biztonságának őre.

Szellőzés

Amíg éjjel pihensz, vagy éppen bulizol valahol a radiátorok, a redőnyök és a légkondicionálás összehangolt vezérlésével kellemes idő vár otthonodban.

Multimédia

okos otthonod zeneszervere az első multiroom audió rendszer, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy 100%-ban integrálható legyen az automatizált otthonok által kínált megoldásokba.

Energetika

Okos otthonod tökéletesen osztja be a rendelkezésre álló energiát. Segít a saját termelésű energiáid maximális mértékű felhasználásban, miközben minden lehetséges módon spórol neked.

Riasztás

Ha nem tartózkodsz otthon vagy éjszaka alszol,  okos otthonos automatikusan bekapcsolja a riasztót, a füstjelzőt és a különböző érzékelőket, így lesz otthonod rendjének és a biztonságának őre.