plc programozás automatizálás

Cégünk otthonosan mozog kamerás ellenőrző rendszerek, robot és lineáris manipulátorok, vákuumtechnika, servo és léptetőmotorok világában. Automatizálás és PLC progarmozás mellett vállaljuk kapcsolószekrények tervezését és teljeskörű kiviteletését is.

Meglévő gépek módosítása, szabványosítása

Külömböző területről származó gépek vezerléseinek módosítása, szabványosítása garanciával, teljes dokumentációval, rövid határidővel. A legtöbb nagy márka elemeit raktáron tartjuk az azonnali beavatkozás érdekében.

Robotprogramozás

Különböző típusú ipari robotkarok programozása. Komplex és bonyolult munkák gyors és pontos programozása.

A gyors és precíz robot programozási szolgáltatásunk segítséget nyújt azon partnereinknek, akik kisebb szériákat gyártanak és nincs több napjuk egy adott feladat programozására vagy nem rendelkeznek megfelelő szakemberekkel.

PLC programozás

Robotcellák vagy célgépek vezérlésének programozása. Programozóink a PLC nyelvek mellett ismeretekkel rendelkeznek a különböző kamerás rendszerek, frekvenciaváltók, hajtásvezérlések, HMI-k és buszrendszerek paraméterezésben és programozásában is.

Műszaki audit, specifikácó készítése

Több esetben, a megrendelő csak a feladat célját határozza meg, de az odáig vezető megoldásokat, alkalmazandó technológiákat, módszereket már nem. Nincs idő vagy kellően felkészült szakember egy komplett specifikáció elkészítéséhez.

Telepítés, üzembe helyezés

Saját tervezésű gépek teljeskörű kivitelezése mellett vállaljuk meglévő tervekkel rendelkező berendezések gyártását és kivitelezését is. Minden általunk elkészített géphez garanciát és ügyfélszolgálatot biztosítunk. Emellett vállaljuk a robotcellák és a célgépek karbantartási és üzemeltetési feladatait. A gépek üzembe helyezését követően oktatást tartunk, illetve ekkor átadásra kerül a teljes gépdokumentáció.