prototípus gyártás

3D szkennelés akár a helyszínen, prototípus gyártás rövid határidővel! 3D nyomtatott alkatrészek készítése!

3D szkennelés szolgáltatásunk pontos és költséghatékony megoldást biztosít számos különböző alkalmazási területen, ha szkennelésről van szó, akkor legyen az bármekkora, az aprótól a nagyobb méretű tárgyig, melynek a nagyfelbontásúnagypontosságú digitalizálása lehetséges. A mérések eredménye, különböző nézetekből összerendezett, olyan 3D-s adat (X-Y-Z koordinátájú mérési pontokból álló pontfelhő) amely már több területen is felhasználható, mint például a minőségellenőrzés vagy a további áttervezés (Reverse Engineering). Ezen szolgáltatásokhoz illeszkedő STL file-t biztosítunk.

A prototípus gyártás által az alkatrészek hamar elérhetőek a tervezés során, ez felgyorsítja a termékfejlesztést, segít elképzelni új koncepciókat és nagyban csökkenti a tervezési hibák előfordulását. Cégünek a sorozatgyártás mellett meglehetősen nagy tapasztalata van mozgó alkalmazásokba épülő egyedi alkatrészek és prototípusok tervezésében és gyártásában. Ilyen irányú projektekben professzionális segítséget nyújthatunk partnereinknek.

A 3D nyomtatás területén a prototípus gyártás mellett alapvető célunk, hogy ügyfeleink részére magas szintű műszaki támogatást nyújtsunk és rövid szállítási határidővel biztosítsunk számukra gyors, precíz alkatrészgyártási lehetőséget. Ezzel szeretnénk lehetővé tenni termelő berendezéseik költséghatékony alkatrészellátását, ezzel biztosítva a zavartalan gépüzemfenntartást!

Amennyiben kérdése merült fel 3D Szkennelés vagy prototípus gyártással kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot itt!