Áttekintés

When it comes to choosing a renovator to transfor the interior of your home, quality and trust should never be compromised. Working with a professional is an absolute must. With over 15 years experience and a real focus on customer satisfaction, you can rely on us for your next renovation, driveway sett on home repair. Our installations are carried out by fully trained staff to the highest professional standards. Always on time and on budget.
Renovate has proven results for setting exceptional standards in cost control, planning, scheduling and project safety. We have experience that gives us a competitive advantage over others in our field.

Tanácsadás

konzultáció
Mérnöki tanácsadás gép és szerszám tervezéstől az automatizálásig. Ipart 4.0, anyagáramlási és gyártási rendszerek tervezése

Tervezés

Részegységek, komplett gépek illetve készülékek tervezése modern eszközökkel. CAD/CAM dokumentációk elkészítése. Elektromos tervezés és dokumentáció.

Kivitelezés

Egyedi gép, készülék és alkatrész kis szériás illetve sorozat gyártása, rész összeállítások készítése. Prototípus gyártás, tesztelés. Illetve egyéb terepi szolgáltatások.

Miért minket válasszon!

Filozófiánk, hogy csak azt csináljuk, amiben kiválóak vagyunk! Ha egy projekttel foglalkozunk, akkor 100%-ban biztos lehet benne, hogy azt időben, a kitűzött költségvetési keretek között és a legmagasabb minőségben teljesítjük! Minden tevékenységi körünket nagyértékű felelősségbiztosítással végezzük, illetve teljes felelősséget vállalunk alvállalkozóink minkajáért is, hogy Önöknek ne legyen oka aggodalomra!
Elsődleges célunk a professzionális szolgáltatásnyújtás! Mindig igyekszünk a maximumot nyújtani, hogy túlszárnyaljuk partnereink várakozásait.
Fokozott figyelmet fordítunk az adatvédelemre és az üzleti titkok védelmére, így nálunk biztonságban tudhatja kulcsfontosságú üzletkritikus adatait!
Ez a két kifejezés ritkán értelmezhető egy kontextusban, de vállalatunk filozófiája, hogy mindig időben, a megrendelő elvárásainak megfelelően teljesítjük a feladataink!

Hogyan dolgozunk

Az alábbi rövid videó bemutatja, cégünk fő célterületeit és szélesebb képet nyújt, hogy milyen jellegű feldatokkal álltunk szembe korábban.
Vágjunk bele a közös munkába
Rövid határidő? Megoldhatatlan hibák? Jó helyen jár!