Áttekintés

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk gép és termék tervezés, gyártás illetve karbantartás területén. Az elsődleges szempont mindig a több és a jobb. Folyamatossan fókuszban tartva a fejlődés és fejlesztés lehetőségeit. Az évek alatt folyamatosan szélesítve a kínált szolgáltatások skáláját.
 • 2007

  Kezdetek

  Elér régre nyúlik vissza cégünk gyökere, ugyanis 2007-től mint brand már létezik a ZoszkoWorks. A cég megalakulásáig, mint ismeretterjesztő DIY oldal volt elérhető, főként autóeketronokia és szimulátorépítés témában.

 • 2016

  Cégalapítás

  A harmadik negyedévben megalakult a ZoszkoWorks Mérnöki és Kereskedelmi Kft. elsődlegesen gépészeti és elektronikai szolgaltatásokat nyújtva a környező kis és középvállalatoknak. Azzal a szemlélettel, hogy a folymatos kemény munka árán, a lehető legtöbb fejlesztés segítségével minél szélesebb szolgáltatás palettát biztosítson!

 • 2020

  Fejlesztések

  Folyamatos fejlődésünk eredménye képpen pályázati forrásból elkészült irodánk, illetve folyamatosan bővítettük gépparkunk mind fémmegmunkálás mind pedig az elektronika területén. Alapanyag és késztermékeink saját flottával szállítjuk a gyors, pontos és precíz kiszolgálás érdekében.

 • 2021

  Kimagasló eredmény

  A megelőző évek munkája meghozta a várva várt nemzetközi elismerést is! A Dun & Bradstreet a korábbi évek pénzügyi eredménye alapján cégünket egyből AA minősítéssel értékelte, mely mindössze a magyar vállalkozások 1,75%-át illeti!

Vágjunk bele a közös munkába
Rövid határidő? Megoldhatatlan hibák? Jó helyen jár!