Szemlélet

A kezdetektől arra koncentrálunk, hogy gyors, pontos és megbízható szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. Nincs hosszú várakozás, határidők halogatása. Minden projektet dedikált csapat kezel annak érdekében, hogy az előrehaladás követhető legyen.

Mindig is fontos szerepett játszott a diverzitás, a széles szolgáltatási kör. Ezért folyamatos továbbképzések és fejlesztések révén minden évben újabb és újabb feladatokat tudunk ellátni ezzel kielégítve új és meglévő partnereink igényeit egyaránt!

Renovate has proven results for setting exceptional standards in cost control, planning, scheduling and project safety. We have experience that gives us a competitive advantage over others in our field.

Folyamatos rendelkezésre állás

Cégünk az év 365 napján, 24 órában nyújt támogatást szerződött partnereiknek legyen szó általunk épített vagy akár csak felügyelt technológiáról.

Árképzés

Teljesen biztos lehet abban, hogy cégünk a visszaigazolt megrendeléseket 100%-ban határidőre, a megadott költséghatáron belül teljesíti.

Szakértő csapat

Csapatunk sokrétű, legyen szó gépészeti vagy elektronikai tervezésről, épületautomatikáról vagy akár IT rendszerekről. Minden feladatot szakképzett csapat lát el.

Legjobb ajánlat

Minden általunk készített árajánlat, egyszerű és átlátható. Nincs apróbetűs rész és mellébeszélés. Mindig a gyorsaságra és precizitásra koncentrálunk a megkérdőjelezhetetlen minőség mellett!

Hogyan dolgozunk

Az alábbi rövid videó bemutatja, cégünk fő célterületeit és szélesebb képet nyújt, hogy milyen jellegű feldatokkal álltunk szembe korábban.
Vágjunk bele a közös munkába
Rövid határidő? Megoldhatatlan hibák? Jó helyen jár!